Comedy: David Minerba + Martin Nørgaard + Thomas Warberg

Comedy på Orangeriet

5. juli 2024

Kl: 20:30

Orangeriet

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Orangeriet til en Comedy Club under åben himmel.

David Minerba
David Minera er 22 år, og har optrådt med stand-up siden 2018. David har energi på scenen og du vil blive fanget fra start til slut! Udover standup så arbejder David meget med improteater, skæve karakterer og musik. Sammen med sin kammerat Carl har David lavet satire-gruppen Dopeman & Lapello, som i dansk format har et svimlende antal følgere på Tik Tok. Her laver de små sketchs, musiknumre og kortfilm.

Martin Nørgaard
Siden han vandt Talentprisen ved ZULU Comedy Galla i 2014, har Martin Nørgaard høstet stor anerkendelse for sin alsidige, samfundskritiske og eftertænksomme humor. Martin Nørgaards første onemanshow udkom i 2017, og næste år er han aktuel med showet IRONISK, der atter bør cementere hans plads på den danske comedy scene.

Thomas Warberg
Engang var Thomas Warberg kendt som Danmarks stærkeste one-liner komiker. Siden er der løbet mange lattertårer gennem åen, og i dag har Thomas Warberg udvidet sit repertoire med anekdotiske fortællinger, pakket ind i eminent timing og godt med sønderjysk charme. Den anerkendte komiker er i foråret og sensommeren 2024 aktuel med onemanshowet Du Har Det Ikke Fra Mig.