Comedy: Niclas Vingaard + Anne Bakland + Peter Werner

Comedy på Orangeriet

19. juli

Kl: 20:30

Orangeriet

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Orangeriet til en Comedy Club under åben himmel.

Niclas Vingaard
Som 18-årig tog Niclas Vingaard første gang mikrofonen i hånden, og siden har han dårligt haft tid til at lægge den fra sig. Den 24-årige komiker har flere end 1000 optrædener bag sig, og den slags hårdt arbejde har blandt andet bragt anerkendelse fra nogle af landets største komikere. Således har Niclas Vingaard allerede turneret med navne som Heino Hansen, Anders Matthesen og Thomas Warberg.

Anne Bakland
Anne Bakland er fra Vendsyssel, hvor en mand er en mand, en spade er en spade, og tingene som regel bliver leveret råt for usødet uden for meget bøvl og dikkedarer. Derfor bliver der ikke lagt fingre imellem, når Anne Bakland med sin skarpe observationshumor hudfletter alt det bullshit, hun ser sig selv omgivet af i samfundet.

Peter Werner
Peter Werner er født i den modsatte ende af Jylland, hvor det hele bogstaveligt talt er lige på grænsen. Han er nemlig fra Padborg og har gjort det til sin kunst at invitere sit publikum med ind i den helt unikke sønderjyske mentalitet. Vejen væk fra Padborg har siden bragt Peter Werner forbi både semifinalen ved DM i Stand-up, Bøgescenen på Smukfest og en lang række scener med onemanshowet Werner om dig.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
19. juli
Inkluderet i entréen til Tivoli