Comedy: Pelle Lundberg + Gritt Jakobsen + Mikkel Klint Thorius

Comedy på Orangeriet

21. juni 2024

Kl: 20:30

Orangeriet

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Orangeriet til en Comedy Club under åben himmel.

Pelle Lundberg
Det kan godt være, at Pelle Lundbergs stil er tilbagelænet, men han er ikke desto mindre en fremadstormende komiker på den danske stand-up scene. I 2018 vandt han Talentprisen ved ZULU Comedy Galla, og siden har Pelle Lundberg forfinet kunsten at sætte hverdagens situationer og trivialiteter på spidsen på en afslappet og rolig måde.

Gritt Jakobsen
Gritt Jakobsen er mere end blot en komiker. Hun er også en oplevelse, når hun med sit unikke kropssprog tager publikum med på en mindeværdig rejse gennem de lettere akavede situationer fra Gritts egen dagligdag. Med en blanding af skarphed, varme og uovertruffent talent formår hun at fortrylle ethvert publikum og efterlade dem i latterens vold.

Mikkel Klint Thorius
Mikkel Klint Thorius comedy-karriere begyndte allerede, da han gik i gymnasiet. Kort tid efter nåede han finalen ved DM i Stand-up og vandt derudover Comedy Fight Club i 2017. Med sin stærke og charmerende udstråling og sine skridsikre jokes er Mikkel Klint Thorius blevet fast inventar på den danske stand-up scene for ikke at nævne hans medvirken i tv-showet Forræder på TV 2.