Comedy: Jefferson Bond + Abby Wambaugh + Conrad Molden

Comedy på Orangeriet

28. juni 2024

Kl: 20:30

Orangeriet

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Orangeriet til en Comedy Club under åben himmel.

Jefferson Bond
Trods sit britiske ophav er Jefferson Bond blevet en central komiker på den danske stand-up scene. Han er blandt andet kendt for sin højenergiske og kropslige comedy, der har taget både Danmark og resten af Skandinavien med storm. Derudover har Jefferson Bond varmet op for nogle af de helt store comedy-navne som Russell Howard og TJ Miller.

Abby Wambaugh
Abby Wambaugh er en amerikansk komiker og forfatter med base i København. Hun er blandt andet blevet hyldet på de anerkendte skotske performance festival Edinburgh Fringe, hvor hun også var finalist i konkurrencen Funny Women Stage Award. En komiker med en lysende fremtid på den danske og internationale stand-up scene.

Conrad Molden
Med onemanshows som Danglish, Hyggelicious og ÆØÅ, samt hans helt særlige sans for at kombinere engelsk og dansk er Conrad Molden blevet så tæt på dansk folkeeje, som en britisk komiker kan blive. Glæd dig til en skarp, sjov og eftertænksom komiker, der aldrig taler ned til sit publikum.