MALU

Organisk soul-pop

2. juli 2024

Kl: 19:00

Orangeriet

I sit ærlige univers af poppede melodier og soulede fornemmelser synger MALU om alle de ting, der er svære at tale om. Gennem sine korsikanske rødder har hun arvet de store armbevægelser og i sin musik har hun følelserne helt uden på tøjet. I en flirt med organiske elementer og attitude serverer hun sine sange i en balance mellem nostalgi og aktualitet.

Bag projektet ligger et opgør med hendes pligtopfyldenhed og forventningerne fra hende selv og andre. I musikken kan MALU flirte med sin identitetskrise, sige ”nej tak”, lave sjov med sit perfektionistiske ego og synge sig til den, hun har lyst til at være.

På trods af den korte tid siden MALUs debut har hun allerede været på sin første Danmarksturné, og hendes single No Hearts har fået over 1 mio. streams. Nu er hun klar til at fortrylle publikum i Tivolis magiske omgivelser.

Tag MINT på kortet

Få meget mere musik med Tivolikort

Med et Tivolikort slipper du for at købe billet, hver gang du har lyst til at give den gas til MINT!

Du kan vælge mellem fire forskellige korttyper: Tivolikort, Tivolikort Sølv, Wild Card og Tivolikort Guld, som alle giver fri adgang til Tivoli – og naturligvis mange flere oplevelser.

Køb Tivolikort

2304MINTTivolidkTiovliCard