Kalender

SommerKlassisk

Klassisk musik i verdensklasse - lige midt i Tivoli!

I perioden fra 23. maj - 1. september kan du opleve SommerKlassisk 2024.   

Tivolirevyen

14. juli · Glassalen

Tivolirevyen er tilbage med et stærkt revyhold i topform, og du kan godt varme lattermusklerne op. Glæd dig til knivskarp satire og store musikalske oplevelser.

New York City Ballet

14. august · Tivolis Koncertsal

New York City Ballet gæster Tivoli til august og publikum kan glæde sig til at opleve syv værker fordelt på to programmer med flere end 60 dansere. 

Vent med at blive skilt til i morgen

31. august · Glassalen

Et show om svangerskab, moderskab, ægteskab, galskab og du ved... garderobeskab

Mick Øgendahl

11. september · Glassalen

Til september2024 stævner den folkekære komiker igen ud på en maraton-distance med sit nye oneman-show: BAD BOY. Gennem sine ’I DON’T GIVEAFUCK’- briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.

Gregory Porter

12. september · Tivolis Koncertsal

Grammyvindende jazzstjerne

Music is Coming

14. september · Tivolis Koncertsal

På grund af den store succes med "Hans Zimmer Music" i Sverige, Tyskland og andre steder i Europa, præsenterer det berømte symfoniorkester "Lords of the Sound" et nyt stort koncertsymfonisk show, "Music is Coming".

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK – En hyldest til Billy Joel

17. september · Glassalen

Hvem har ikke prøvet at skråle med på ”Uptown girl, She’s been living in her uptown world…” på ét eller andet tidspunkt? Nu kommer historien om dette og mange andre af Billy Joels helt store hits.

Christian Fuhlendorff - Ærlig talt

21. september · Glassalen

“ÆRLIG TALT” er mit nye solo-show. Jer, der har set mig før, ved hvad I går ind til. Men jer der ikke har, kan jeg fortælle, at min standup komik bedst kan beskrives som artig, ufarlig og alle mine jokes er familievenlige…

Den sidste køretur med Hav & Kamal

21. september · Tivolis Koncertsal

De er tilbage! Hav & Kamal ruller op til Tivolis Koncertsal med et brag af et show.

Chippendales

25. september · Tivolis Koncertsal

Direkte fra Las Vegas er legendariske og prisvindende Chippendales klar til at bringe Europas scener op på kogepunktet med deres nye tour.

London Symphonic Rock Orchestra

2. oktober · Tivolis Koncertsal

De banebrydende pionerer i London Symphonic Rock Orchestra forener symfoniorkestrets kraftfulde lyd med innovativ teknologi og rockens hæsblæsende oprør i en imponerede og unik koncertoplevelse. Glæd dig til ikoniske rockhits på den mest spektakulære måde!

Pinocchio

4. oktober · Glassalen

Eventyrteatrets nye magiske musical tager det klassiske eventyr om “Pinocchio” med ind i det 21. århundrede i en original og medrivende forestilling for hele familien.

EBI live in Copenhagen

5. oktober · Tivolis Koncertsal

Ebrahim Hamedi, bedre kendt som "Ebi" for sine millioner af fans over hele verden. Hans legendariske bløde, men alligevel utrolig kraftfulde stemme, har etableret Ebi som en legendarisk iransk sanger gennem tiderne.

WICKED

11. oktober · Tivolis Koncertsal

Nu kommer WICKED til Tivolis Koncertsal i en helt ny dansk opsætning med nye flotte kostumer, imponerende scenografi og iscenesættelse, men samme kendte historie og elskede musik.

ESTAS TONNE TOUR 2024

23. oktober · Glassalen

Kom med på en lydrejse med den moderne trubadur Estas Tonne, der har rejst verden rundt med sine autentiske og fællesskabende optrædener.

JACOB TAARNHØJ – STANDARD

24. oktober · Glassalen

”Standard” er Jacob Taarnhøjs mest upersonlige onemanshow til dato. Så upersonligt, at han først har valgt at omtale sig selv i tredje person og derefter ladet chatbotten ChatGPT skrive resten af pressemeddelelsen

Natasja

25. oktober · Tivolis Koncertsal

Musikforestillingen byder på kunstnerens udødelige tekster samt helt nye, handlingsbærende sange skrevet af Clemens Telling, som dramatisering af Natasjas begivenhedsrige og volatile liv. NATASJA er kort fortalt en musikforestilling til de unge, de gamle og alle os midt imellem.

Vent med at blive skilt til i morgen

26. oktober · Glassalen

Et show om svangerskab, moderskab, ægteskab, galskab og du ved... garderobeskab

Linda P - Slutty Mary

31. oktober · Glassalen

Linda P er tilbage, som du kender hende!

Tinkas Juleeventyr

21. november · Glassalen

En af de mest populære julekalendere i nyere tid bliver til en magisk julemusical for hele familien, når TINKAS JULEEVENTYR får premiere i Glassalen i Tivoli til november 2024.

Nøddeknækkeren

30. november · Tivolis Koncertsal

Den klassiske juleballet vender tilbage

Mick Øgendahl 2025

15. januar · Glassalen

Til september2024 stævner den folkekære komiker igen ud på en maraton-distance med sit nye oneman-show: BAD BOY. Gennem sine ’I DON’T GIVEAFUCK’- briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.

We Will Rock You - The Musical by Queen and Ben Elton

12. marts · Tivolis Koncertsal

Verdens mest succesfulde rockmusical vender tilbage!

Heino Hansen´s Første Afskedsshow

3. april · Glassalen

Heino Hansen tager afsked for første gang i nyt one-man show

Dyrene i Hakkebakkeskoven

11. april · Glassalen

Se eller gense Pelle Koppels prisvindende opsætning af Thorbjørn Egners klassiker Dyrene i Hakkebakkeskoven med musik af Christian Hartmann, og syng med på alle de kendte sange som “Når en peberkagebager…” og “Hip hurra for Bamsefar…” og mange flere.
Forestillingen anbefales fra 5 år.

SE VENEDIG OG DØ - En hyldest til toppen af poppen i 70´erne

18. september · Glassalen

SE VENEDIG OG DØ er den musikalske hyldest til den danske musikbranche i 1970’erne og indeholder en lang række af de største og mest elskede danske 70’er hits fra både Gasolin, Shu-bi-dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. samt historierne om hvad der egentlig skete dengang i 70’erne, hvor alle disse hits blev indspillet.

Symphoniacs

26. oktober · Glassalen

Oplev den revolutionerende lyd af Symphoniacs: En fusion af klassisk tradition og elektronisk fremtid