Tid til forkælelse

Feinsmecker

Trænger du til lidt ekstra forkælelse, kan du nyde en lækker middag på nogle af Havens fineste restauranter. Også her tages der højde for dine behov, så du kan nyde din middag uden at komme for sent til din forestilling. 

Brdr. Price i Tivoli
Figaro
Fru Nimb
Kilden i Haven
La Vecchia Italia
Mazzoli's
Nimb Brasserie
Sticks'n'sushi
Over Plænen

1Fin_mad_tern
Nyd et nemt måltid

Den hurtige

Hvirvlende danserinder og betagende musik venter, men først skal maverne mættes. Haven bugner af lækre spisesteder, hvor maden nemt kan tages med To Go eller nydes på stedet. Prøv f. eks. 

Anarkist Bar
Bryggeriet Apollo
Fish and chips
Mazzolis Garden
Italia 2Go
Original Sharwarma
wagamama

Også I Tivoli Food Hall er fristelserne mange, og der er et hav af lækre specialiteter, der nemt og hurtigt kan tages med på farten eller nydes i de hyggelige omgivelser i Food Hallen inden forestillingen. Du kan læse mere om de forskellige madboder herunder.

Tivoli Food Hall

Vapiano_tern
Noget for enhver smag

Den klassiske

Oplev den skønne Tivolistemning på en af Havens hyggelige, velkendte restauranter. Her er menukortet spækket med velkendte klassikere, der serveres hurtigt, så du kan nyde din middag i ro og mag, inden forestillingen begynder. Du finder restauranterne herunder 

 

A Hereford Beefstouw
Biergarten
Brdr. Price i Tivoli
Figaro
Fru Nimb
Grøften
Mikkeller Færgekroen
Paafuglen
Søcaféen
Viften
Dansk_mad_tern
transparent_2x2

Den perfekte afslutning

Find din yndlingsdrink

Selvom forestillingen er slut, behøver din aften ikke at være det. Rund aftenen af med manér og nyd din yndlingsdrink i Tivolis smukke omgivelser. Her er noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Vær dog opmærksom på, at barerne har forskellige åbningstider. Du finder dem herunder. 

Anarkist Bar
A Hereford Beefstouw
Biergarten
Bryggeriet Apollo
Figaro
Grøften
Mazzoli's
Nimb Bar
Tivoli Food Hall