1. Skal jeg bruge en særlig Fredagsrock-billet udover min entrébillet?

  På fredage med Fredagsrock kræves der et Tivolikort eller en særkilt Fredagsrock-entrébillet ved indgang til Haven, hvis du ankommer  efter  kl. 18.00.

  Du kan købe Tivolikort eller entrébilletter her.

 2. Kan jeg ændre dato på min entrébillet?

  Ja. Men bemærk, at du kun kan ændre datoen én gang pr. ordre. Entrébilletten er som udgangspunktet gældende til valgte dato. Besøgsdatoen på endnu ikke indløste billetter kan dog ændres til en ny dato, der er senest 14 dage efter den oprindelige dato. Billetændringen kan kun ske ved henvendelse i en af vores billetluger samme dag, du ønsker at besøge Tivoli. Eksempel: Har du købt billet til den 1. april, men ønsker at bytte til den 11. april,  skal du komme på dagen den 11. april og få billetten ombyttet og anvendt.

  Du kan også ændre ankomsttidspunktet til Fredagsrock. Gælder din billet til før kl. 18, men har dine planer ændret sig? Så kan du ændre ankomsttid ved en af vores billetluger ved personligt fremmøde samme dage.

  Ved ændring til en ny dato kan entrébilletten både blive dyrere eller billigere end den oprindelige købspris. 
  Hvis prisen på den nye entrébillet er billigere, udbetales differencen ikke. 

  Entrébilletter kan kun ændres indenfor samme kalenderår.

 3. Er det muligt at købe en entrébillet, som ikke skal bruges på en specifik dato?

  Nej, det er ikke længere muligt.  

  Der kan være indgået særlige erhvervsaftaler med Tivoli, hvor entrébilletter kan gælde for enkelte sæsoner eller hele året.

  Dette vil dog altid fremgå af entrébilletten. 

 4. Jeg har ikke fået brugt min billet. Kan jeg få pengene tilbage?

  Nej, beløbet for købte entrébilletter refunderes ikke. Besøgsdatoen på endnu ikke indløste billetter kan dog ændres til en ny dato, der er senest 14 dage efter den oprindelige dato. Billetændringen kan kun ske ved henvendelse i en af vores billetluger samme dag, du ønsker at besøge Tivoli. Eksempel: Har du købt billet til den 1. april, men ønsker at bytte til den 11. april,  skal du komme på dagen den 11. april og få billetten ombyttet og anvendt.

  Ved ændring til en ny dato kan entrébilletten både blive dyrere eller billigere end den oprindelige købspris. Hvis prisen på den nye entrébillet er billigere, udbetales differencen ikke. 

  Entrébilletter kan kun ændres indenfor samme kalenderår.

 5. Hent hele programmet som PDF

  Her kan du downloade hele Fredagsrock-programmet som pdf.

  Hent programmet her