Tivoli-Mesterskabet i Skovhugning

Se deltagerne dyste i flere motorsavsdiscipliner

Fra 31. august 2024 - 1. september 2024

Haven

Vi er stolte af at kunne præsentere Tivoli-Mesterskabet i Skovhugning for første gang. Det bliver en weekend fyldt med action, skarp konkurrence og imponerende færdigheder. Deltagerne skal dyste i alt fra kædeskift og afgrening af stammer til at fælde stammer på nøjagtighed. De otte bedste deltagere fra lørdagens indledende konkurrencer går videre til den spændende finale om søndagen, hvor vi kroner mesteren. Kom og vær med til at heppe på de modige deltagere - der er underholdning til hele familien.

Den rutinerede vært Felix Schmidt vil føre gæsterne trygt gennem Mesterskabet, som er blevet til i samarbejde med Skovskolen i Nødebo og Husqvarna Group.

Dato: 31. august og 1. september
Tid: Kl. 12.00 - 17.00
Sted: Foran Plænen

Arrangementet er inkluderet i entréen til Tivoli.

Oplev den store skovbrugsmaskine
Du kan ikke undgå at se den 10 meter lange og 3 meter brede skovbrugsmaskine i området. Den hedder Ponsse Buffalo og vejer op mod 20 ton. Kranen kan både fælde og løfte træerne og stable dem på sit store lad. Den kan lades med 15 ton træ. Det svarer til vægten af tre store elefanter. Kom forbi Tivoli og se den kæmpe maskine med egne øjne – den er større, end du tror!