Kalender

Ørkenens Sønner - Fingeren på Pølsen

28. februar · Glassalen

I en tid hvor alle lukker for gassen og sparer på strømmen, kan det være svært at bevare optimismen og håbet om bedre tider. Men frygt ikke! Hjælpen er på vej!

Askepot - The Musical

6. marts · Tivolis Koncertsal

Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i ASKEPOT – THE MUSICAL. Med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik kan Lion Musicals med både stolthed og ærefrygt næste år præsentere en af historiens største kærlighedshistorier på en helt ny, moderne og musikalsk måde – og ikke mindst med helt nye sange af Rasmus Seebach.

Dyrene i Hakkebakkeskoven

23. marts · Glassalen

Se eller gense Pelle Koppels prisvindende nyopsætning af Thorbjørn Egners klassiker Dyrene i Hakkebakkeskoven med musik af Christian Hartmann, og syng med på alle de kendte sange som “Når en peberkagebager…” og “Hip hurra for Bamsefar…” og mange flere. Anbefales fra 5 år.

PLATT-FORM

3. april · Glassalen

Den musikalske satiregruppe PLATT-FORM vender tilbage til Glassalen.

TA’ MIG SOM JEG ER

16. april · Glassalen

I "TA' MIG SOM JEG ER" bringer Trine Pallesen og Mathias Groves seksmandsorkester Grethe Ingmanns levende og musikalske univers til live. Denne Reumert-nominerede forestilling er en rørende hyldest og kærligt portræt af den ikoniske sangerinde, der byder på både musik, humor, og eftertanke.

Niels Hausgaard - "Åh, boomer"

19. april · Glassalen

Også denne gang har Niels sin fremragende pianist og jazzmand Martin Schack med på turen. Alt er næsten som det plejer, blot nye dage og helt nye aktuelle tekster.

En Aften med Elizabeth Gilbert i København

27. april · Tivolis Koncertsal

BIG MAGIC: Kreativt Liv Uden Frygt

Hamburg Ballet - The World of John Neumeier

16. maj · Tivolis Koncertsal

An Autobiography in Dance. Oplev et udpluk af Neumeiers ikoniske værker gennem 50 år, når THE WORLD OF JOHN NEUMEIER sættes op i Tivolis Koncertsal.

Tivolirevyen

6. juni · Glassalen

Publikumssuccesen er tilbage! 45.000 skrålede af grin, da Tivolirevyen sidst indtog Glassalen. Nu vender Tivolirevyen tilbage med et stærkt revyhold i topform, og du kan godt varme lattermusklerne op. Billetsalget er lige startet, så sæt kryds i kalenderen til knivskarp satire og store musikalske oplevelser.

New York City Ballet

14. august · Tivolis Koncertsal

New York City Ballet gæster Tivoli til august og publikum kan glæde sig til at opleve syv værker fordelt på to programmer med flere end 60 dansere. 

Mick Øgendahl

11. september · Glassalen

Til september2024 stævner den folkekære komiker igen ud på en maraton-distance med sit nye oneman-show: BAD BOY. Gennem sine ’I DON’T GIVEAFUCK’- briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK – En hyldest til Billy Joel

17. september · Glassalen

Hvem har ikke prøvet at skråle med på ”Uptown girl, She’s been living in her uptown world…” på ét eller andet tidspunkt? Nu kommer historien om dette og mange andre af Billy Joels helt store hits.

Christian Fuhlendorff - Ærlig talt

21. september · Glassalen

“ÆRLIG TALT” er mit nye solo-show. Jer, der har set mig før, ved hvad I går ind til. Men jer der ikke har, kan jeg fortælle, at min standup komik bedst kan beskrives som artig, ufarlig og alle mine jokes er familievenlige…

Den sidste køretur med Hav & Kamal

21. september · Tivolis Koncertsal

De er tilbage! Hav & Kamal ruller op til Tivolis Koncertsal med et brag af et show.

Chippendales

25. september · Tivolis Koncertsal

Direkte fra Las Vegas er legendariske og prisvindende Chippendales klar til at bringe Europas scener op på kogepunktet med deres nye tour.

WICKED

11. oktober · Tivolis Koncertsal

Nu kommer WICKED til Tivolis Koncertsal i en helt ny dansk opsætning med nye flotte kostumer, imponerende scenografi og iscenesættelse, men samme kendte historie og elskede musik.

Natasja

25. oktober · Tivolis Koncertsal

Musikforestillingen byder på kunstnerens udødelige tekster samt helt nye, handlingsbærende sange skrevet af Clemens Telling, som dramatisering af Natasjas begivenhedsrige og volatile liv. NATASJA er kort fortalt en musikforestilling til de unge, de gamle og alle os midt imellem.

Tinkas Juleeventyr

21. november · Glassalen

En af de mest populære julekalendere i nyere tid bliver til en magisk julemusical for hele familien, når TINKAS JULEEVENTYR får premiere i Glassalen i Tivoli til november 2024.

Nøddeknækkeren

30. november · Tivolis Koncertsal

Den klassiske juleballet vender tilbage

Mick Øgendahl 2025

15. januar · Glassalen

Til september2024 stævner den folkekære komiker igen ud på en maraton-distance med sit nye oneman-show: BAD BOY. Gennem sine ’I DON’T GIVEAFUCK’- briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.