MENU
SNACKS
- Oliven & trøffelchips 115,-
- Skagenskinke med surdejsbrød og trøffelmayonnaise 125,-
- Nimb GOLD Selection kaviar med blinis, cremefraiche og purløg 15 g / 30 g / 125 g 325,- / 600,- / 2.330,-
- Osietra kaviar med blinis, cremefraiche og purløg 15 g / 30 g 395,- / 745,-
- Vegetar
FORRETTER
- Danske fjordrejer med ristet brioche, mayonnaise, dild og citron 50g / 100g 195 / 390,-
- Færøsk laks med bagte tomater, syltede perleløg, tomatvinaigrette og krydderurter 155,-
- Fru Nimbs rejecocktail med håndpillede rejer, hjertesalat, cocktaildressing, asparges og dansk kaviar 155,-
- Svampetoast med parmesanchips, tyttebær og krydderurter 155,-
- Tatar af okse rørt på fransk manér med sprøde kartoffelchips og karseurter 155,-
- Vegetar
Reservér bord
MENU
HOVEDRETTER
- Fru Nimbs bygotto med kantareller, nye ærter og Vesterhavsost 245,-
- Smørstegt rødtunge med persillesauce, nye kartofler og citron 325,-
- Tartelet med confiteret kylling, sommergrønt og frisk trøffel (Fås også vegetarisk) 265,-
- Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, behørig garniture, pommes sautées og skysauce 315,-
- Stegt oksefilet med honningbagte skalotteløg, selleri og trøffelsauce 325,-
- Peberbøf, medaljon af dansk oksemørbrad med Madagaskar pebersauce, sæsongrønt samt knuste kartofler 345,-
- Vegetar
OST & DESSERTER
- 2 slags ost med behørig garniture og knækbrød 125,-
- Lun æbletærte med vaniljeis og saltkaramel 110,-
- Grand Marnier-marinerede jordbær med vaniljeis og marengs 110,-
- Fru Nimbs sødt til kaffen 95,-
- Vegetar
Reservér bord
Sommerretter
- Smørstegt rødtunge med persillesauce, nye kartofler og citron 325,-
- Tartelet med confiteret kylling, sommergrønt og frisk trøffel (fås også vegetarisk) 265,-
- Vegetar