24. september 2019

Tivoli ansætter General Manager til F&B

Tivoli har ansat Jakob Volquards Harreby, ​38 år, fra København som ny General Manager for Food & Beverage (F&B), hvor han får det overordnede ansvar for Tivolis egne restauranter, caféer, fastfood, barer, isboder, slikboder og konditorier. Han tiltræder den 1. oktober 2019.

Jakob Volquards Harreby er uddannet Cand.merc, SCM fra CBS i 2009. Han har en lang, bred erfaring indenfor F&B. Han har arbejdet på mange niveauer og med en række forskellige forretningstyper, herunder bagerier, cafeer, delier, bryggerier, vinbutikker og restauranter. 

Jakob har solid erfaring med at åbne og drive mange butiksenheder og han kommer senest fra en stilling som Distriktschef for Lagkagehuset. Tidligere har han været beskæftiget hos en lang række andre F&B enheder blandt andet Meyers Deli & Bageri samt Nørrebro Bryghus.

Om sin nye opgave i Tivoli siger  Jakob Volquards Harreby,:

”Gennem min karriere har jeg bl.a. arbejdet med bryggerier, bagerier og restauranter og sætter pris på, at traditioner og fornyelser går hånd i hånd. Det gør mig stolt at skulle være med til at skabe noget, som rigtig mange mennesker får gavn og glæde af. Tivoli er for alle og vi skal kunne levere alt fra bæredygtig mad, velsmagende fastfood til festmiddagen i verdensklasse. Jeg trives med at have mange bolde i luften og glæder mig til at gå i gang med opgaverne i samarbejde med de mange kompetente kollegaer i Tivoli”.

Tivolis direktør Lars Liebst siger:   

 ”Med  Jakob Volquards Harreby på posten har vi fået en fantastisk dygtig General Manager til F&B med masser af ideer og ledelsesmæssig bagage. Vi ser frem til samarbejdet med Jakob, og jeg er sikker på, at han med sikker hånd kan realisere Tivolis fremtidige visioner på det gastronomiske område der om noget er en del af Tivolis DNA”.

Privat: Nybagt far

Jakob bor i København med sin kone Ulla, 2 drenge på 4 og 6 år, og der er netop kommet en lille ny pige til familien. Udover tid med familien bruges fritiden bl.a. på gode madoplevelser med venner, koncerter, ture i naturen med venner og børn. Der bruges også tid på at bygge sommerhus. 

 

Tivoli er en af Københavns største udbyder af spisesteder med 25 restauranter, 9 caféer, 12 fastfood steder, 6 barer, 11 isboder, slikboder og konditorier, og 16 Food Hall madstader i Tivoli Food Hall. I 2017 åbnede Tivoli Hjørnet med 16 nye spisesteder, flere Nimb hotelværelser samt en butik. 

Tivoli har selv ansvaret for at drive egne 29 spisesteder samt plæneboder til Fredagsrock og udvalgte plæneboder til Halloween og Jul i Tivoli. De øvrige spisesteder drives af lejere i Tivoli.

 

 

Torben Plank
Head of Press, Brand & Communications
Pressechef, Brand & Kommunikation
  
T  +45 22237440 
TPL@TIVOLI.DK  
 
Vesterbrogade 3, 1630 København V
www.tivoli.dk