ODETTE
Det japanske Tårn

Et af verdens bedste spisesteder


Odette er en sanselig helhedsoplevelse, hvor kunst, gastronomi og håndværk smelter sammen i perfekt harmoni – og i en lille måned i sensommeren kan du helt eksklusivt finde Odette i Det japanske Tårn. Her får du mulighed for at smage køkkenchef Julien Royers’ klassisk fransk gastronomi tilsat subtile asiatiske nuancer. Menuen er skabt ud fra sæsonens bedste råvarer som japanske skaldyr, trøfler, caviar, Bresse-kylling og friskplukkede urter, omhyggeligt udvalgt og forvandlet til delikate serveringer. Dessertmenuen, skabt af den navnkundige Louisa Lim, byder på elegante og afbalancerede søde kreationer.
Besøg Odette i Det japanske Tårn fra 27. august til 21. september.
En sanselig helhedsoplevelse
Bag om Odette
Odette er et af verdens bedste spisesteder og destination for madelskere verden over. Restauranten kan bryste sig af tre Michelin-stjerner, en plads som nr. 24 på The World’s 50 Best Restaurants-listen og tidligere kåringer som Asia’s Best Restaurant.
Køkkenchef og ejer Julien Royer åbnede Odette sammen med The Lo & Behold Group i det ikoniske National Gallery Singapore i november 2015. I sit første år blev restauranten tildelt to Michelin-stjerner i Singapores allerførste Michelin Guide, og opnåede den tredje stjerne i 2019. Restauranten har bevaret de tre stjerner siden.

”Jeg ser frem til at møde gæsterne og udforske de fantastiske danske råvarer. Gæsterne til Odettes pop up i Tivoli kan se frem til Odettes signaturretter, der er styret af sæson, terroir og håndværksmæssige råvarer. En gæstfrihed, der er både varm og imødekommende. En oplevelse, der er ren og ærlig.”
Julien Royer, køkkenchef & ejer


