Billetter til årets koncerter kan købes fra 6. februar kl. 10.00

 

Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester spiller Brahms, Bruckner og Saint-Saëns

Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester spiller Brahms, Bruckner og Saint-Saëns

Dirigent: Christian Schmiedescamp
Solist: Malthe Fink-Jensen

Program:

Johannes Brahms (1833-1897): Akademisk festouverture op. 80

Camille Saint-Saëns (1835-1922): Morceau de Concert op. 94 arr. Poul Ivan Møller

Anton Bruckner (1824-1896): Symfoni nr. 4, 1. sats

Ved koncerten præsenteres varierende musik fra det 19. århundrede.
Koncerten indledes med en hyldest til de kommende studenter med Akademisk festouverture af Johannes Brahms. Derefter er orkestrets egen hornist, 19-årige Malthe Fink-Jensen solist i Morceau de Concert af Camille Saint-Saëns. Det er egentligt et stykke for horn og klaver, men Lyngby-Taarbæk Harmoniorkesters tidligere dirigent Poul Ivan Møller har arrangeret denne perle for horn og harmoniorkester.

Koncerten slutter med 1. sats af Anton Bruckners storslåede 4.symfoni.

Koncerten dirigeres af solobasunist i Copenhagen Phil, Christian Schmiedescamp.

Solist Malthe Fink-Jensen studerer til daglig på Sankt Annæ MGK og har allerede optrådt som solist i flere sammenhænge, herunder med Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester.

Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester er stiftet i 1968 og har medlemmer mellem 19 og 72 år. Orkesteret regnes for et af de mest velspillende amatørharmoniorkestre i Danmark.

Christian Schmiedescamp begyndte sin musikalske karriere i Esbjerg Brass Band og Esbjerg Ungdomssymfoniorkester. Efter et ophold på musikhøjskolen Toneheim Folkehøjskole i Norge kom han ind på det Jyske Musikkonservatorium, og siden gik vejen til Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor han tog diplomeksamen i 2001 hos Rolf Sandmark og Torbjørn Kroon med bifag i direktion hos Søren K. Hansen og Mogens Dahl. Endelig debuterede Christian Schmiedescamp fra solistklassen på konservatoriet i 2005 hos Torbjørn Kroon.

Christian Schmiedescamp har gennem årene konstant udfordret og udviklet sin kunnen også gennem private studier hos nogle af blæseinstrumenternes største virtuoser. Navne som Stefan Schultz fra Berliner Philamonikerne, Michael Mulcahy og Jay Friedman fra Chicago Symphony Orchestra og mange flere har været hans læremestre.

Ved siden af arbejdet med sin musikalske uddannelse fuldførte Christian Schmiedescamp i 2000 en bachelorgrad i fysik ved Århus Universitet. Men karrieren har været helliget musikken. Efter ansættelse i Sønderjyllands Symfoniorkester, Danmarks Radios Symfoniorkester og Det kgl. Kapel har han således været ansat som solobasunist i Copenhagen Phil siden 2004. 

Spilletider

  1. Tivolis Koncertsal

    Gratis med entré til Tivoli

    Inkluderet i entréen til Tivoli

Praktisk information

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Koncerten er en del af koncertrækken Con Amore og er inkluderet i entréen til Tivoli.

Åbningstider i Koncertsalen.
Dørene til Tivolis Koncertsal åbnes en halv time før koncertens start. 

Koncertens varighed
Ca. 1 time og 15 minutter uden pause.

Koncertsalens barer er åbne inden koncerten. Der er rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden koncerten.

Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Service Center personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere her.

Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk.

Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. Se parkeringsmuligheder her.