Smag på foråret hos Kilden i Haven

Tivoli Food Festival

Smag på foråret hos Kilden i Haven

En hyldest til sæsonens råvarer

Kom med når Kilden i Haven inviterer dig til en stemningsfuld landbordsmiddag, hvor vi hylder det bedste fra det danske forår. 

Med sæsonens første, sprøde råvarer serverer vi en menu i tre runder – hver med fire forskellige fortolkninger, der viser råvarernes fulde potentiale:

  • Første servering – De nye danske kartofler i al deres herlighed.
  • Anden servering – Smukke, sprøde asparges i skønne variationer.
  • Tredje servering – De grønne jordbær får lov at skinne.

Langbordsmiddagen starter kl. 17.00, hvor Kilden i Haven byder velkommen til en aften fuld af smag og forårsglæde – lige midt i den eventyrlige have.


Prisen er 600 kr. pr. person, og det inkluderer hele menuen samt fri øl til maden.

 

Kilden i Haven er et moderne dansk brasserie, beliggende midt i Tivoli. Kilden er køkkenchef Christian Hoffmanns drøm om en hyldest til Danmark – til sæsonerne, til smagene og til råvarerne.
Kilden arbejder primært med sæsonens økologiske grønt, skånsomt fanget kystfisk og kød fra dyr, der har levet et godt liv under åben himmel. 

 

Vi forbeholder os retten til at bede om gyldigt ID ved tvivl om alder. Der serveres ikke alkohol til personer under 18 år.

 

 

Køb billetter

Mere som dette