Comedy: Dharshika Christopher + Troels Messman + Michael Schøt

Comedy på Orangeriet

7. juni 2024

Kl: 20:30

Orangeriet

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Orangeriet til en Comedy Club under åben himmel.

Dharshika Christopher
Fra et show for fire mennesker og en hund i en bar til et fyldt Operaen i København med flere end 1.500 publikummer - Dharshika Christopher har prøvet lidt af hvert, siden hun debuterede i 2020. Glæd dig til et show, hvor Dharshika Christopher viser sin unikke evne til at belyse alt det, der gør os forskellige – og alt det, der samler os.

Troels Messmann
På den lille håndfuld år, der er gået, siden Troels Messmann første gang trådte ind på stand-up scenen i 2018, har han formået at deltage i DM i stand-up to gange og tilmed sluttet i top tre begge gange. Derudover har Troels Messmann optrådt som et af de nye talenter til ZULU Comedy Galla, deltaget i ZULU Open Mic med Christian Fuhlendorff som vært og varmet op for selveste Anders Matthesen.

Michael Schøt
Michael Schøt er en nysgerrig komiker med fingeren på pulsen og politisk satire som det tydelige udgangspunkt. Siden debuten i 1999 er han blevet en af de mest produktive komikere på stand-up scenen, med fire onemanshows på cv’et for ikke at nævne hans ugentlige online-taler i Schøtministeriet, hvor Michael Schøt perfektionerer kunsten at revse politikerne – og os, der stemmer på dem.