Comedy: Clara Schøn + Tjelle Vejrup + Simon Tang

Comedy på Orangeriet

14. juni 2024

Kl: 20:30

Orangeriet

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Orangeriet til en Comedy Club under åben himmel.

Clara Schøn
Clara Schøn kombinerer storytelling, punchlines og catchy, originale sange, som hun leverer tilbagelænet med guitaren i skødet, smil på læben og glimt i øjet. Hendes show består af en samling fortællinger fra singlelivet, og historierne fortælles med både ord, musik og lyrik, krydret med sarkasme, ærlighed og masser af humor.

Tjelle Vejrup
Med en tilgang, der er både tilbagelænet og energisk, impro-præget og temmelig jysk, tager Tjelle Vejrup sit publikum med på en underholdende tur rundt i alt, hvad der er dansk, fjollet og sjovt. I 2023 turnerede Tjelle Vejrup med showet Aase, der med udgangspunkt i Tjelles eget hemmelige mellemnavn, tog den moderne manderolle under kærlig behandling.

Simon Tang
Trods sin unge alder har Simon Tang allerede gjort sig særdeles godt bemærket på flere af landets store scener. I 2020 blev han nomineret til Årets Talent ved ZULU Comedy Galla, og derudover er det også blevet til en plads på Comedy Ballroom-turneen, optrædener på Smukfest og senest til En Stor Aften på Folketeatret i 2022.