WICKED

Nu kommer WICKED til Tivolis Koncertsal i en helt ny dansk opsætning med nye flotte kostumer, imponerende scenografi og iscenesættelse, men samme kendte historie og elskede musik.

Fra 11. oktober - 19. oktober

Tivolis Koncertsal

Køb billet

Magien breder sig, og du kan komme med til det fortryllede land Oz, når musicalfænomenet WICKED får premiere i Tivolis Koncertsal i efteråret 2024. En forestilling der nærmest er som skabt til Tivoli, der i netop den periode byder indenfor til ’Halloween i Tivoli’ – mere fortryllende bliver det ikke!

WICKED er den eventyrlige fortælling om et usædvanligt venskab mellem to piger, der møder hinanden på hekseskolen i det magiske rige Oz: Elphaba, der er anderledes, fordi hun er født med grøn hud, og klassens populære og smukke pige Glinda. Efter et besøg hos den store troldmand i Oz, der langt fra gik som forventet, bliver deres venskab sat på prøve, når pigernes syn på virkelighed og løgne bliver vendt op og ned i en verden, hvor langt fra alt er, som det ser ud…

Siden premieren på Broadway for præcis 20 år siden har WICKED taget verden med storm. Musicalen spiller stadig i New York og i Londons West End og har derudover været opført i over 100 byer med 60 mio. solgte billetter på verdensplan. Utallige fangrupper dyrker den populære musical med de evigt aktuelle temaer som venskab, kærlighed og det at turde være sig selv!

Hovedrollerne spilles af Nanna Rossen (som Elphaba) og Johanne Milland (som Glinda). Instruktionen er i absolut kyndige hænder hos Thomas Agerholm og scenografien hos den Reumertvindende scenograf Benjamin La Cour, der sammen har stået bag populære kæmpesucceser som Klokkeren fra Notre Dame - The Musical, Seebach, Shubidua - The Musical.

WICKED

MAGISK ZONE

Magisk Zone er de bedste pladser med den fulde oplevelse i Koncertsalen, som er inkl. et program og garderobe.

Køb billet

2310WickedTivolidkHeksene900x600px

De medvirkende

Nanna_Rossen-(1)
Elphaba Nanna Rossen

Nanna er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2019. Allerede før sin uddannelse debuterede hun på scenen som Tracy Turnblad i Hairspray i Tivoli – en præstation hun modtog talentprisen ved Årets Reumert for. Derudover har hun medvirket i blandt andet ”Tarzan” og ”De tre små grise” på Fredericia Musicalteater, ”Den skaldede frisør”, ”Charlie og Chokoladefabrikken”, ”Grease” og ”Matador – The Musical”.

JohanneMilland
Glinda Johanne Milland

Johanne er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2019. Siden har hun stået på scenen i et utal af musicals – blandt andet ”Atlantis”, ”Come from away”, ”Spillemand på en tagryg”, ”Den skaldede frisør” og ”Askepot”. Derudover har hun spillet hovedrollen i filmen Venuseffekten, som sikrede hende en Robert og Bodil nominering for bedste kvindelige hovedrolle.

katrine_skovbo
Elphaba alternerende Katrine Skovbo Jespersen

Katrine Skovbo er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2014. Siden har hun medvirket i at hav af musicals i Danmark. Bl.a. ”Klokkeren fra Notre Dame”, ”Tarzan”, ”American Idiot”, ”Charlie og Chokoladefabrikken” og ”Come from Away”. Man har også kunne opleve hende som solist i flere juleshows på Fredericia Musicalteater og andre koncerter rundt om i landet.

cecilie_thiim1
Madame Morible Cecilie Thim

Cecilie Thiim er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2007 og har siden medvirket både som skuespiller, performer og dansekaptajn i musicals og revyer. Du har blandt andet kunne se hende i ”Ingvar!”, "Charles Tante" og ”Avenue Q” på Fredericia Musicalteater.

anders_gjellerup_koch_300x300
The Wizard Anders Gjellerup Koch

Anders er uddannet ved Aarhus Teater i 1986. Siden 2004 har han været fastansat på Odense Teater. Anders har spillet et væld af store roller i forestillinger gennem årene. Han har blandt andet medvirket i "Tjener for to herrer" og "Elverhøj", Det Kongelige Teater, "En skærsommernatsdrøm" og "De tre musketerer", Gladsaxe Teater, "Miss Saigon", "Annie get your gun", "Breaking the waves", "Skatteøen", "Jeppe på bjerget", "Spillemand på en tagryg", "I dit korte liv" og mange andre på Odense Teater.

Diluckshan_Jeyaratnam-(2)
Fiyero Diluckshan Jeyaratnam

Diluckshan er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet i Fredericia i 2017. Han har blandt andet medvirket som Moses i “Prinsen af Egypten”, Fredericia Teater og TheatreWorks Silicon Valley, Californien, Terk i “Tarzan”, Bobby Stærk i “Urinetown” samt Sigøjnerkongen Clopin i “Klokkeren fra Notre Dame” på Fredericia Teater. Senest har han spillet Alexander Hamilton og Aaron Burr i den tyske version af “Hamilton og Princeton i Fredericia Musicalteaters opsætning af ”Avenue Q”.

Jens_Kau_Wahlers_Nielsen
Boq og ensemble Jens Kau Wahlers Nielsen

Jens er studerende på DDSKS Musicalakademiet i Fredericia 2022-2025. Inden Musicalakademiet har han medvirket i operaen “Intet” på det Kongelige Teater og snart kan han opleves i Musicalakademiets årlige “Showcase - The Wedding Singer”.

marie_louise_hansen
Nessarose og ensemble Marie Louise Hansen

Marie Louise er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2019 og har siden medvirket i flere forestillinger rundt i landet. Du har bl.a. kunne se hende som Mary Stuart i ”Den Evige Ild”, Chava i ”Spillemand på en Tagryg”, Polyhymnia i ”Mød mig på Cassiopeia” og senest som Lone i ”Charles Tante”.

Christian_Lund
Dr. Dillamond og ensemble Christian Lund

Christian er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2008. Siden har han medvirket i en lang række koncerter og musikforestillinger bl.a. ”Miss Saigon” og ”The Phantom of The Opera”, Det Ny Teater og ”Into The Woods”, Heltemus Production. På Fredericia Teater bl.a. i ”Den Lille Havfrue” og ”Klokkeren Fra Notre Dame”. Christian lægger desuden stemme til en række tegnefilm som Disneys ”Fortryllet”, ”Affortryllet” og ”Frost”.

maria_overgaard_vinther
Ensemble og Glinda cover Maria Overgaard Vinther

Maria er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2022 og fik sin professionelle debut som Crissy og Tribe i ”Hair” på Østre Gasværk Teater. Du har desuden kunne opleve hende i ”Atlantis”, Mikkel Rønnow Musicals, ”The Wall pt. 5”, Østre Gasværk Teater og ”Askepot”, Lion Entertainment. 

Maria-Skuladottir
Ensemble og Morrible cover Maria Skuladottir

Maria er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2022 og fik sin professionelle debut som Crissy og Tribe i ”Hair” på Østre Gasværk Teater. Du har desuden kunne opleve hende i ”Atlantis”, Mikkel Rønnow Musicals, ”The Wall pt. 5”, Østre Gasværk Teater og ”Askepot”, Lion Entertainment. 

Mads_aableoe
Ensemble og Wizard cover Mads Æbeløe Nielsen

Mads Æbeløe Nielsen er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2006 og har medvirket i forestillinger som “American Idiot”, Heltemus Production, ”Prinsen af Egypten, ”Klokkeren fra Notre Dame”, ”Esaura”, ”Jukebox”, Fredericia Teater samt ”Murder Ballad” på Fredericia Musicalteater. Mads har desuden oversat sangtekster til en lang række forestillinger, og står også bag oversættelsen af ”Murder Ballad” og ”Come from Away”. Han er ligeledes manuskriptforfatter til musicalsucceserne ”Seebach” og ”Shu·bi·dua – The Musical”. 

Morten_Kristensen
Ensemble og Fiyero cover Morten Kristensen

Morten er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2023. Han har tidligere medvirket i ”Ronja Røverdatter” på Odense Teater, ”Sister Act” og ”Kinky Boots” på Det Ny Teater i København.

Johannes-Johansen
Ensemble og Boq cover Johannes Johansen

Johannes Johansen er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2023 og har siden medvirket i ”The Wall pt. 5” på Østre Gasværk Teater, ”Et Juleeventyr”, Aarhus Teater og i TV-Serien ”Over Grænsen” på DR.

Sille_Hoejberg_Heilmann
Ensemble og Nessarose cover Sille Højberg Heilmann

Sille Heilmann er studerende på Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia.

Soeren-Bech-Madsen_headshot
Ensemble og Dr. Dillamond cover Søren Bech-Madsen

Søren er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2003 og har siden haft et væld af roller på forskellige teatre i Danmark. Senest har du kunne opleve ham i blandt andet ”Den Evige Ild”, Bellevue Teatret, ”Margrethe”, Mikkel Rønnow Musicals samt ”Come From Away”, ”Ingvar!” og ”Charles Tante på Fredericia Musicalteater. Søren instruerer desuden Helsingør Revyen i sommeren 2024.

martin_gaebe
Chistery og ensemble Martin Gæbe

Martin er uddannet på Skolen for moderne dans. Siden uddannelsen har han gjort sig meget i teaterverdenen, musicals og på film. Han har bl.a. medvirket på scenen i ”24 Mulige Afgrunde”, ”Tab og Vind” og i musicals som ”Skatteøen”, ”Flashdance”, ”Westside Story” m.fl. På skærmen har vi set Martin i bl.a. ”Hjertekvaler”, ”Iris loom” og i ”Noget Om Emma”.

linda_olofsson
Ensemble Linda Olofsson

Linda er uddannet fra Balettakademien i Göteborg i 2017. Senest har du i Danmark kunne opleve hende i ”Prinsen af Egypten”, Fredericia Teater, ”Den Evige Ild”, Bellevue Teatret, ”West Side Story”, Det Kongelige Teater, ”Miss Saigon”, Det Ny Teater og ”Avenue Q”, Fredericia Musicalteater.

Kathrine_Lemmeke_Madsen
Ensemble og Chistery cover Kathrine Lemmeke Madsen

Kathrine er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2023. Siden sin uddannelse har du kunne følge Kathrine på Fredericia Musicalteater som Henriette i ”Charles Tante” og som Kate Monster og Lucy the Slut i ”Avenue Q”.

Christine-Sonnich-Moeller
Swing and dance captain Christine Sonnich

Christine er uddannet fra DDSKS Musicalakademiet Fredericia i 2011. Siden uddannelsen har hun medvirket i mange musicals i Danmark, bl.a. ”Aladdin”, ”Young Frankenstein” og ”Klokkeren fra Notre Dame”, Fredericia Teater, ”Evita”, Aarhus Teater og senest i ”Charles Tante”, Fredericia Musicalteater.

christofer_lindstrom
Swing Christofer Lindström

Christofer er uddannet fra Performing Arts School i Göteborg i 2011 og har siden medvirket i musicals, teater og performances i både Danmark og Sverige. Bl.a. ”La Cage Aux Folles” og ”Oscarsrevyn”, Oscarsteatern, Stockholm, ”On The Town”, Kulturhuset Spira og 5 sæsoner i Wallmans i København. Christofer har desuden medvirket i den svenske musicalfilm ”En del av mitt hjärta” (2019) og senest i musicalen ”Wicked” på Göteborgsoperan.

Wicked

Holdet bag

Instruktør: Thomas Agerholm
Scenograf: Benjamin la Cour
Kapelmester: Martin Konge
Lyddesign: Tim Høyer
Co-lyddesign: Peter Løvenhardt
Kostumer: Anna Juul Holm & Lotte Martine Blichfeldt
Koreograf: Damian Czarnecki
Oversættelse: Mads Æbeløe Nielsen

Forestilling i København præsenteres af Fredericia Musicalteater, Tivoli og AHA Creations. WICKED får dansk premiere i Fredericia onsdag d. 18. september 2024.

2310WickedTivolidkHeksene900x600px

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
11. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
12. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
13. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
15. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
16. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
17. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
18. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
19. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene åbnes en time før forestillingens start.

Forestillingens varighed 
Forestillingen varer ca. 3 timer inkl. pause.

Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 8 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 3 år. 

Forestillingsprogram

Du kan bestille programmet sammen med din billet som er fyldt med inspiration, ekstramateriale og flotte fotos mv. Programmet udleveres på spilledagen, og kan tages med hjem som et minde fra forestillingen.


OVERSIGT OVER AKTUELLE FORESTILLINGER 

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

Spilleperiode

Spilleperiode
11. oktober 2024 - 19. oktober 2024. 

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01

SE ÅBNINGSTIDERNE FOR BOX OFFICE