Det japanske Tårn

Sublime gourmetoplevelser siden 2021

Gourmetrestauranter fra alle verdenshjørner

Kun de mest udsøgte Michelin-restauranter får æren af at præsentere deres kulinariske kunstværker i Haven, hvilket giver dig mulighed for at smage gourmetmad fra alle verdenshjørner.

Kulinariske kunstværker

Det japanske Tårn i Tivoli forvandles til et kulinarisk mekka, når stjernekokke fra verdens mest anerkendte restauranter indtager køkkenet. Her kan du nyde retter lavet af de fineste råvarer, skabt med avancerede og kreative teknikker.

En skiftende stjernerække af topkokke fra hele verden rykker ind med deres gastronomiske særpræg, avancerede, legesyge teknikker og de lækreste råvarer.

Udsøgte smagsoplevelser

Gourmet-restauranter fra alle verdenshjørner

Stjernekokke får Det japanske Tårn til at dufte af råvarer fra øverste hylde, når de for en stund rykker deres anerkendte restauranter ind i Tivoli. Kun de ypperste Michelin-restauranter finder vej til Haven, så du kan smage gourmet fra alle verdenshjørner.

Michelin-kokke i Det japanske Tårn

Er du til unikke spiseoplevelser på højeste niveau, er der meget at glæde sig til. Det japanske Tårn i Tivoli får nemlig igen i år kulinarisk besøg på højeste plan, når en skiftende stjernerække af topkokke fra hele verden rykker ind med deres gastronomiske særpræg, avancerede, legesyge teknikker og de lækreste råvarer.

Tag på en kulinarisk rejse verden rundt, når vi igen får besøg af ikoniske gourmet- og michelin restauranter. I 2024 havde vi æren af spanske Alejandro Serrano, tyske Ösch Noir, Aska fra New York, dansk-koreansk fusionskøkken med Modu, nordatlantiske KOKS og slovenske Hiša Franko.