Elev og lærling

Er du til praktisk læring fremfor en uddannelse, hvor du har næsen begravet i bøgerne, så læs med her.

Som elev eller lærling i Tivoli får du et stort ansvar og mange udfordringer. Vi tilpasser det enkelte elevforløb til dit niveau og det tempo, som passer til dig. I løbet af din læretid vil du opleve personlig og faglig udvikling og blive godt forberedt til dit arbejdsliv.

Vi forventer, at de elever og lærlinge vi uddanner, gør sig umage, tager ansvar for egen læring og uddannelsesforløb og har mod og lyst til at lære noget.

Vi uddanner elever og lærlinge indenfor fagområderne:

  • Kontor, Eventkoordinator, Kok, Tjener, Konditor, Tømrer, Gartner, Automatiktekniker, Rengøringstekniker, Blomsterdekoratør og Teater-, udstillings- og eventtekniker

Har du haft kontakt med en erhvervsskole, og er du klar til at begynde din uddannelse, så send din ansøgning her.

ansøgning

Praktikanter

Læs her, før du sender din praktikansøgning via ’Søg praktik’ i bunden af siden.

Praktik ifm. videregående uddannelse

Vil du søge en praktikplads i Tivoli, skal du sende en ansøgning senest tre måneder inden din praktikperiode begynder. Du kan søge i alle Tivolis afdelinger.

Virksomhedspraktik, job med løntilskud og lign.

Tivoli har en samarbejdsaftale med Københavns Kommunes Erhvervshus om at hjælpe med at sænke overledigheden i kommunen. Det betyder, at al formidling går igennem Københavns Erhvervshus, og at vi ikke behandler henvendelser fra privatpersoner, jobcentre og andre aktører.  

søG praktik